вівторок, 28 грудня 2010 р.

Зігріли теплом, увагою і піснею

   Щороку  3 грудня  відзначається Міжнародний день інвалідів. Саме для них повинні бути такі умови, які дозволяють відчувати себе рівними серед рівних. Для цього і в районі пройшло чимало зустрічей з інвалідами. І одна з таких — в районній бібліотеці для дорослих, в затишній залі, де щомісячно проводяться ветеранські зустрічі.
На цей захід завітали начальник управління з питань праці та соціального захисту населення Н. Б. Крупенко, начальник відділу культури і туризму РДА Т. В. Черкас, голова районного клубу інвалідів «Розрада» Р. І. Мигаль, а також члени ветеранського об’єднання «Зустріч».




Дорогим гостем на цьому святі був уродженець села Воронинці Чорнобаївського району, заслужений працівник культури України, режисер, музикант, поет Юрій Петрович Тупицький.  А чудовими піснями порадував присутніх ансамбль “Селяночка”, художнім керівником якого є Юрій Петрович.  Саме він - автор майже всіх представлених ансамблем пісень.
Наш талановитий земляк разом зі своїм колективом полонили серця гостей. Всі учасники заходу отримали багато позитивних вражень від побаченого і почутого.   Невимушена розмова, тепле спілкування людей, яких об’єднала ця зустріч, чарівний виступ митців і щире побажання один одному благополуччя, добра, злагоди й людського тепла.