понеділок, 21 лютого 2011 р.

З поважною мудрістю в тісному контакті

Напередодні Водохреща у Чорнобаївській районній адміністрації відбувся день ветеранського активіста, на якому голови ветеранських організацій спілкувалися в тісному колі, ділилися досвідом, розповідали про свої проблеми.
В цей день відбулося і засідання ветеранського клубу під назвою «Різдвяні посиденьки», яке проводили працівники Чоронобаївської районної бібліотеки. 

На засіданні були присутні: голова Чорнобаївської РДА Олексій Іванович Головко, заступник голови РДА Євдокія Іванівна Ляпкало, начальник відділу культури і туризму Тамара Василівна Черкас, голова Чорнобаївскої районної ветеранської організації Раїса Борисівна Омелечко.
В теплій і щирій атмосфері ведучі, у ролі господині і куми, цікаво розповідали про усі зимові свята: Новий рік, Різдво,  Преподобної Меланії, Василя Великого, Водохреще

Розповіді перепліталися із дійствами, які раніше відбувалися в ці свята. Тут і козу водили, і на судженого гадали, і колядок та щедрівок співали. 





Порадували присутніх  колектив Селищного будинку культури «Перевесло», а також сімейне тріо ветеранів праці у складі Григорія, Зінаїди Гриценків та Галини Головні.



На закінчення заходу його учасники щиро дякували працівникам районної бібліотеки за приємні години спілкування. А голова районної спілки ветеранів Раїса Борисівна Омелечко  висловила сподівання на подальшу співпрацю.