пʼятницю, 12 серпня 2011 р.

Клубу «Зустріч» - 2 роки


Здається зовсім недавно було створено клуб за інтересами «Зустріч» в районній  бібліотеці для дорослих, а минуло вже 2 роки. Хоч ювілей і невеликий, та поза увагою залишити його бібліотекарі не могли. Адже протягом цього часу відбувалися цікаві і пізнавальні зустрічі,  які хотілося б пригадати.
Перед початком святкового засідання в читальному залі бібліотеки  гості мали змогу переглянути фотовернісаж «Наші зустрічі не забути».
 Вступне слово мала голова клубу Павлик Людмила Іванівна, яка підсумувала роботу клубу за два роки.

Працівники бібліотеки підготували гумористичну розповідь про кожного члена клубу, що супроводжувалася показом фотодокументів та жартівливих шаржів про гостей засідання.
Кожен учасник клубу протягом двох років якось себе проявив, кожен запам’ятався нам чимось особливим. Тому на зібранні бібліотекарі  відмітили їх у певних номінаціях. У нас були: Курінні отамани,  Танцівники диско,  міс Умілість,  міс Щирість, міс Медіа,  Майстриня пензлю, Душа компанії, Кращі поварихи – всіх не перечислити. Жодного з гостей увагою не оминули.

А ще працівники бібліотеки підготували чарівний пристрій, який у формі вдало підібраних гумористичних пісень читав думки гостей про сам клуб та його членів.


З кожною зустріччю учасників засідань постійно збільшувалося. І цього разу завітали нові люди. А бібліотекарі влаштували їм ряд випробувань та  посвятили  у дійсні члени клубу, після чого гостям було вручено Дипломи новачка.
На нашому дні народження і святковий пиріг був, вміло спечений бібліотекарем Валентиною Горбенко, і свічки гасили, і вітальні пісні співали. А ще був конкурс на краще вітання «Присвячується клубу»…



Не забули цього дня і про іменинників, традиційно привітали їх піснею і квітами.


За два роки члени клубу «Зустріч» дуже здружилися й поріднилися. Бо після щирого спілкування у них ще довго живе іскорка тепла. Віриться, що й надалі ця добра справа продовжуватиметься, збагачуючи духовно життя ветеранів селища.