четвер, 15 вересня 2011 р.

Йому до всього діло…


Кажуть, коли керівник з мудрою головою, то й кожна справа у нього ладиться. Ці слова про голову Чорнобаївської районної адміністрації Олексія Івановича Головка. Першим його кроком на посаді керівника є проголошення 2011 року роком культури в районі, в рамках якого проведено ремонт приміщення бібліотеки – 35 тис. грн., придбано книги – 30 тис. грн., збільшено асигнування на передплату періодики, придбано сучасне комп’ютерне обладнання – 30 тис. грн.
За сприяння очільника району відремонтовано та відкрито приміщення для відділу краєзнавчої роботи при районній бібліотеці – 70 тис. грн. В планах на майбутнє – оснащення відділу обладнанням для видавничої діяльності з залученням спонсорських коштів.

Вперше за останні роки бібліотечна галузь фінансується на належному рівні. Збережено мережу бібліотек ЦБС, всі працюють на повні посадові оклади, вкладаються кошти районного бюджету в ремонти закладів культури сільських територіальних громад.
Він сам – активний читач  бібліотеки, користувач Інтернет-центру та  учасник багатьох заходів.




 А ще  – підтримує всі проекти, над якими працює бібліотека, радіє перемогам та допомагає в їх реалізації.
Відкриття Інтернет-центрів в сільських бібліотеках за програмою «Бібліоміст» дало чудові результати: районна державна адміністрація взяла зобов’язання  «Інтернет – в кожну сільську бібліотеку». З легкої руки Олексія Івановича Інтернет продовжує відкривати нові можливості для сільського користувача.
Життя підтвердило: влада – друг бібліотеки.


Мосійчук Світлана Василівна, директор Чорнобаївської ЦБС;
Головко Олексій Іванович - голова Чорнобаївської                                                                                  районної державної адміністрації
Чорнобаївська центральна районна бібліотека
 смт. Чорнобай Черкаської області, вул. Леніна, 155