пʼятницю, 30 вересня 2011 р.

Визначна подія в бібліотеці

Чорнобаївська центральна районна бібліотека завжди була ініціатором впровадження цікавих новинок. І ось реалізовано ще одну хорошу ідею: на пропозицію місцевих краєзнавців, згідно рішення сесії райради було вирішено створити в структурі ЦРБ відділ краєзнавчо-туристичної та інформаційно-видавничої роботи. За державні кошти та при підтримці спонсорів відремонтовано і облаштовано приміщення, закуплено та завезено офісні меблі і частину комп`ютерної техніки.
А напередодні свята Незалежності відбулося урочисте відкриття відділу, до речі, першого подібного на Черкащині. 



Перед сільськими головами, любителями історії та краєзнавства, представниками громадськості виступили голова РДА О. І. Головко, начальник райвідділу культури і туризму Т. В. Черкас, а також регіональний представник програми «Бібліоміст» Ю. Миргород, завідуюча науково-методичним відділом обласної бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка Н. Вітавська, а також ентузіастка краєзнавчої справи Марія Приліпко.
Як і водиться, на святі не обійшлося без подарунків. Зокрема від районної влади – сучасний комп`ютер.





Працівники бібліотеки потурбувалися, щоб першим (за народною традицією) поріг відділу переступив півень, а учасників свята пригостили запашним короваєм.



Отже, основу закладено, цікаві плани є – плідної вам роботи, краєзнавці!