понеділок, 5 грудня 2011 р.

Хай буде теплою осінь життя


День народження – це завжди радісне свято. У багатьох людей цей день асоціюється з дитинством, подарунками, чудесами, усмішками, святковим столом, веселими іграми і конкурсами, листівками, поздоровленнями. Саме таким радісним і щасливим було свято іменинника у районній бібліотеці на засіданні клубу ветеранів війни і праці «Зустріч».
Незвичайною і теплою була атмосфера на святі. Із захопленням заходили гості до святкового залу, де з одного боку цвіли весняні квіти, з другого – падало осіннє листя, далі, їх зустрічало чарівне літо, і зачаровувала білосніжна зима. І це недаремно, адже кожної пори року ми маємо іменинників.
Приємно вразила присутніх подорож у далеку країну дитинства. Бібліотекарі підготували цікаві і гумористичні розповіді про момент народження кожного із учасників, про їх дитячі роки, що підтверджувались фотографіями. Потім гості поділилися спогадами про найцікавіші моменти дитинства. Сміялися і плакали водночас, адже у багатьох дитинство асоціювалося із війною, голодом та бідністю.
Пізнавальною була розповідь ведучих про походження імен кожного із гостей. Далі звернулися до східного гороскопу. Цей етап супроводжувався не лише цікавими розповідями, а й жартівливими конкурсами.
Не обійшлося на засіданні і без святкового торта, свічок та подарунків. Тож хай здоровиться Вам, шановні ветерани, і буде теплою осінь Вашого життя.