середу, 21 березня 2012 р.

Що рік прийдешній нам готує…


Перша зустріч клубу ветеранів, який постійно діє при Чорнобаївській районній бібліотеці, відбулася 23 січня. Саме цього дня за китайським календарем настає рік Чорного Водяного Дракона, який підготував грандіозний сценарій великих звершень, управління знаками Зодіаку та людськими долями. Про цей сильний знак східного гороскопу і говорили на засіданні.
Серед народжених у рік Дракона дуже багато сильних і видатних людей. Про них і розповідали ведучі у першій частині засідання. Також згадали про відомих людей району, працівників бібліотеки та учасників клубу, які народилися під цим знаком. З цікавістю слухали гості астропрогноз для українців, а також гороскоп на 2012 рік за роком народження. 

Кожен народ зустрічає Новий рік по-різному.  Тому у другій частині засідання ведучі запропонували гостям вирушити  в незабутній круїз по новорічній планеті і разом з іншими народами відсвяткувати Новий Рік. Ця віртуальна подорож супроводжувалася слайдопоказом, цікавими розповідями ведучих, а також гумористичними конкурсами.
Потім учасники засідання дізналися про традиційні національні, закордонні і навіть модерні способи гадання.  Деякі випробували на собі.


Несподіваним для всіх був візит іноземного гостя, який не лише привітав гостей з Новим роком, а і передбачив їхнє майбутнє.


Жартівлива новорічна лотерея розважила і підняла настрій присутнім.


        Не обійшлося і без новорічних пісень та традиційного привітання іменинників.
Тож нехай цей рік буде таким радісним, щасливим і позитивним, як атмосфера, що панувала у нашому залі.