четвер, 24 січня 2013 р.

Віншуємо радість всім людям на добро



Радісною подією став для всіх прихід Нового 2013 року. Зустріли його і у Чорнобаївській районній бібліотеці, а саме  у чудовій і дружній родині клубу ветеранів війни і праці «Зустріч».

Гості почули цікаві розповіді про символ цього року – чорну водяну Змію, про те, для кого цей рік буде щасливим, та що він принесе світові. Відзначили і учасників клубу, які народилися в цей рік.

А символом радості і світла на Новий Рік, звісно,  є ялинка, яку наряджає практично кожна родина. З цікавістю слухали учасники клубу про походження традиції прикрашати ялинку, дізналися, як потрібно доглядати за лісовою красунею вдома.  А потім поринули у віртуальну подорож різними країнами світу і побачили найкращі новорічні ялинки планети.

Гумор – це невід'ємна частина кожного засідання. Цікаво, що цього разу героями  були самі члени клубу. Нікого не залишили байдужими веселі Солоха і Чорт, які шукали мішок із зірками. Завітали на свято і Дід Мороз із Снігуронькою. Вони провели гумористичний новорічний аукціон, конкурс на кращий вірш для Діда Мороза та привітали всіх присутніх із Новим роком.

Тож нову сторінку в житті клубу розпочато вдало. І надіємося, що в Новому році наша праця теж буде плідною та цікавою.