середу, 11 вересня 2013 р.

Знайомимось з інноваціями

Бібліотекарі Чорнобаївської ЦРБ стали учасниками  першого міжрегіонального ярмарку "Бібліотечні інновації  для громад: створюємо майбутнє", який відбувся 31липня- 1серпня в м. Вінниця.
На ярмарку представлялись кращі зразки проектів та ініціатив на базі бібліотек з  Вінницької, Житомирської,  Кіровоградської, Київської, Черкаської областей.
До уваги  громади Чорнобаївська ЦРБ презентувала проект за програмою "Бібліоміст" "Створення клубу взаємодопомоги "Ми – поруч" для дітей з особливими потребами", діяльність якого націлена на  психологічну адаптацію дітей з особливими потребами до умов життя, розкриття особистих здібностей та можливостей, розширення кола спілкування через використання Інтернет-технологій, отримання бібліотечних послуг через Інтернет-мережу. Клуб створено для вихованців дитячого реабілітаційного центру "Промінчик" в результаті перемоги бібліотеки в конкурсі проектів "Співпраця бібліотек з місцевими громадами" програми "Бібліоміст".
         Експозиція бібліотеки викликала зацікавленість у бібліотекарів та гостей виставки, і була відзначена Подякою Президента громадської організації "Асоціація бібліотек Вінничини".