четвер, 17 жовтня 2013 р.

Свято своєї професії

    
Гамірно було у районній бібліотеці 30 вересня. Тут зібралися бібліотекарі району, щоб відзначити своє професійне свято.
Працівники Чорнобаївської бібліотеки підготували святковий сценарій та слайдопоказ про роботу книгозбірень. Також провели історичний екскурс бібліотечними стежками Чорнобаївщини.  Адже  цьогорічне  свято переплітається з ювілейними датами – 80-річчям районної бібліотеки для дорослих та 60-річчям бібліотеки для дітей.
     Зі святом бібліотекарів привітали заступник голови Чорнобаївської районної державної адміністрації Тамара Василівна Черкас, начальник відділу культури і туризму Юрій Григорович Музика, директор Чорнобаївської бібліотечної системи Світлана Василівна Мосійчук, колишній директор бібліотечної системи Любов Іванівна Новохатько. краєзнавець Василь Олексійович Гарната, голова клубу ветеранів «Зустріч», який діє при бібліотеці.
    Лунали вітання на честь ювілярів 2013 року. А музичний подарунок для бібліотекарів подарував працівник районного будинку культури Роман Ковба.
       Цей святковий день залишив приємний спогад про зустріч. Дав можливість відійти від днів буденних, від постійних проблем і поринути в свято своєї професії, у світ творчості та й просто поспілкуватися один з одним.