середу, 20 листопада 2013 р.

Розширюємо коло спілкування

        Натхненно розпочали новий сезон роботи працівники районної бібліотеки для дорослих разом із учасниками клубу ветеранів війни і праці "Зустріч". Оскільки наші підопічні не полюбляють засиджуватися на одному місці, для них було організовано ряд виїзних засідань. 

    Побували члени клубу у обласній філармонії та змогли оцінити нову програму, присвячену 200-річчю з дня народження Т. Г. Шевченка. 
       А нещодавно нас гостинно приймали учасники мельниківського клубу ветеранів "Кобзарева родина". Працівники бібліотеки та члени клубу "Зустріч" підготували гумористичне театралізоване дійство на тему "А у нас на вечорницях" із жартами, гаданням, піснями, і, навіть, танцями.  Також розповіли гостям про історію українських  вечорниць та про осінні народні свята. Всі учасники засідання мали змогу переглянути книжкову виставку "Від свята до свята".
   Відбулася плідна розмова про діяльність клубів, учасники обмінювалися цікавими думками та враженнями від своїх засідань, вносили пропозиції та обговорювали  плани на майбутнє.Теплий прийом мельничан, цікаве спілкування з новими людьми надихнув учасників клубу "Зустріч" зробити такі засідання традиційними, адже це дає змогу розширити коло спілкування та власний кругозір.