середу, 22 січня 2014 р.

Ветеранські вечорниці

    3 грудня у читальному залі Чорнобаївської районної бібліотеки для дорослих ніде було і яблуку впасти. На планове засідання зібралися учасники ветеранського клубу "Зустріч", завітали і гості із клубу талановитих жінок-інвалідів "Розрада".
   Організатори заходу - відділення соціальної адаптації Чорнобаївського територіального центру та районна бібліотека. Цього разу вирішили влаштувати справжні зимові вечорниці. 
   Свято вдалося на славу: поговорили про всі календарні свята та прадавні прикмети, пов'язані з ними, насміялися з народних інсценізацій, послухали чудові пісні у виконанні крутьківського ансамблю Ганни та Ольги Воропай, Андрія Строгуша. Не обійшлося без традиційних ворожінь на воску, варениках, прогнозів диво-апаратом з антеною, що читав потаємні думки гостей. А на "десерт" ще й гопака та канкана затанцювали.
   Учасниця клубу "Розрада" С. А. Голомедова традиційно зачитала свої нові вірші. А серія поезій про маму викликали сльози у багатьох гостей. Почастувала своїм власноруч спеченим короваєм учасниця клубу "Зустріч" Г. Я. Головня.
   І нехай за вікном лютує зима, та та подібних засіданнях люди поважного віку можуть не лише поспілкуватися, відчути розраду один в одному, свою важливість і потрібність комусь, тепло рідних і близьких друзів, стати щасливішими хоч у такі святкові дні.