вівторок, 8 липня 2014 р.

Вражали черкащан

   З метою виховання почуття патріотизму, шанобливого ставлення до національних традицій та звичаїв, примноження надбань декоративно-вжиткового мистецтва Шевченкового краю за ініціативи НВФ «Урожай» та сприяння голови Черкаської ОДА Ю. О. Ткаченка 4 липня 2014 року у сквері за приміщенням обласної державної адміністрації відбулося Всеукраїнське молодіжне творче віче «Україна вражає».
   Комунальною установою «Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи» Черкаської обласної ради в рамках цього заходу організували та провели: виставку-конкурс «Україна у вінку» (вінок дівочий та композиційний); виставку-продаж українського вінка; майстер-класи майстрів народного мистецтва по виготовленню українського вінка з використанням природних та штучних матеріалів.
   Чорнобаївщину на віче представляли працівники районної бібліотеки.
    Виготовлений композиційний вінок майстрині Ганни Дзьоми вразив своєю оригінальністю та патріотичною ідеєю. А дівочі вінки з живих польових квітів у виконанні Ганни Дзьоми, Віти Бреус, Валентини Горбенко та Лариси Келт прикрашали багатьох юних черкащанок.