понеділок, 6 жовтня 2014 р.

Мудрих книг скарбниця вічна

     26 вересня районна бібліотека зібрала  гостей на святкове бібліо-шоу «Мудрих книг скарбниця вічна»,  приурочене  до  Всеукраїнського дня бібліотек.

Зі святом бібліотекарів привітали заступник голови Чорнобаївської районної державної адміністрації Тамара Василівна Черкас, в. о. начальника відділу культури і туризму Світлана Станіславівна Шаповал, директор Чорнобаївської бібліотечної системи Світлана Василівна Мосійчук, колишній директор бібліотечної системи Любов Іванівна Новохатько.
      Ведучі презентували гостям відеоперегляд робочих буднів бібліотек району, розповіли про досягнення та інновації, впровадження нових форм роботи, творче життя працівників  книгозбірень.
   Присутні  здійснили історичний екскурс бібліотечними стежками Чорнобаївщини, переглянувши світлини з архіву ЦБС  та слайдопоказ «Пам'ять бібліотечних сердець».
       Працівникам бібліотек вручались нагороди за номінаціями «Моє покликання – бібліотекар», «Думаємо, шукаємо, втілюємо», «Господиня книжкового храму», «Відданість своїй справі», «Вибір на все життя», «Я душу кладу на долоні» та ряд інших.
     Щирі вітання лунали на честь бібліотечних працівників,  ветеранів та ювілярів року. Всім     ветеранам бібліотечної справи вручені цінні подарунки. Пісенні вітання звучали у виконанні Романа Ковби та Сергія Поліщука, Валентини П’ятікової та бібліотекаря с. Червоногірка Надії Федорченко.
    Цей святковий день залишив приємний спогад про зустріч, дав можливість відійти від днів буденних, від постійних проблем і поринути в свято своєї професії, у світ творчості та й просто поспілкуватися один з одним.