четвер, 16 жовтня 2014 р.

Досвід, знання, мудрість...помножені на роки


     1 жовтня працівники Чорнобаївської районної бібліотеки, за сприяння Чорнобаївського відділення соціально-побутової адаптації, зібрали за святковим столом учасників клубу "Зустріч"- поважних жителів селища, щоб в одній родині провести свято - День ветерана.
    Багато подій довелося об'єднати на одному засіданні. Розпочали захід зі спогадів про тих ветеранів клубу, які вже залишили своє земне життя і відійшли у Вічність - першу голову клубу Ларису Григорівну Чаун та двох учасників - Григорія Артемовича Гриценка та Віктора Тихоновича Шафоростова. Було вшановано іменинників, які раніше відзначили день народження. Їм квіти і подарунки вручила Директор ЦБС - Мосійчук Світлана Василівна. Отримали подарунки і найповажніші, а також найактивніші  учасники клубу. Не залишились без дарунків і бібліотекарі, оскільки ветерани привітали їх із професійним святом, яке було напередодні.
     Друга частина заходу "На хвилях нашої пам'яті" вже продовжувалась на імпровізованому кораблі зі справжнім капітаном  і пасажирами. Корабель зупинявся біля Бухти Спогадів, де гості зустрілися з дитинством, переглянули старі фотознімки, згадуючи найцікавіші події із життя селища, та й самих учасників. 
     Подорож ветеранів дійшла до бухти улюблених пісень. І полинули пісні різних часів. А потому був музичний дарунок від соліста Романа Ковби. 
     Далі - зупинка в Бухті "У бабусі на гостинах", де ведучі цікаво провели вікторину дитячих казок. 
     На закінчення свята бібліотечні працівники подарували присутнім дипломи "Кращій бабусі" та "Кращому дідусеві" з пам'ятними фото гостей із онуками. Протягом усього заходу були цікаві та пізнавальні розповіді, веселі конкурси, які додавали хорошого настрою. І звісно, лунали пісні під  музичний супровід Анатолія Головні. 
     Тож найсердечніші слова вдячності лунали з вуст ветеранів на адресу бібліотекарів.