середу, 10 грудня 2014 р.

Нехай людина добро приносить, бо світ навколо любові просить



   З нагоди міжнародного дня інвалідів 3 грудня  у приміщенні Чорнобаївської районної бібліотеки було проведено спільне засідання клубів ветеранів війни і праці «Зустріч» та обдарованих жінок-інвалідів «Розрада».

   Гостей привітали заступник голови Чорнобаївської районної державної адміністрації Тамара Василівна Черкас та заступник начальника управління соціального захисту населення Наталія Борисівна Крупенко.  
    Невимушена, тепла сімейна атмосфера панувала на святі, присутні обмінювалися думками, співали улюблені пісні, читали вірші, слухали цікаві розповіді бібліотекарів про багату українську культуру.
   Гості переглянули виставку народних умільців Чорнобаївщини - Віти Григорівни Бреус, Тетяни Іванівни Лутай, Наталії Юріївни Ляпкало, Валентини Петрівни Горбенко, Валентини Володимирівни Колєснікової, поспілкувалися із талановитими майстрами, подивилися майстер-класи у їх виконанні.
   Працівники бібліотеки показали присутнім народознавчу композицію «На рушниках квітує доля», на якій розповіли про найцінніший український оберіг – рушник.
  Слова віршів, сповнені водночас і болю, і віри в краще, лунали з вуст учасниці клубу «Розрада»Світлани Анатоліївни Голомедової. На очах у гостей бриніли сльози...
Музичні вітання подарували учасникам працівники Іркліївського будинку культури Віталій Лисенко і Олег Корнієнко.
    Багато приємних слів лунали на адресу працівників управління соціального захисту населення та районної бібліотеки за активну підтримку людей з особливими потребами і ветеранів праці, які найбільше потребують уваги з боку суспільства.