вівторок, 27 січня 2015 р.

Світ краси і гармонії

        В рамках проведення тижня мистецтва для учнів Чорнобаївської гімназії працівники районної бібліотеки організували ряд заходів.
        Учні 9-11 класів мали змогу переглянути мистецький калейдоскоп "Світ краси і гармонії", на якому бібліотекарі розповіли про основні види мистецтва: архітектуру, живопис, скульптуру, музику, поезію, театр. Свої навики і любов до творчості показали і гімназисти. Присутні послухали пісню "Це моя земля, це моя країна" у виконанні  Наталії Наконешної. Вірш "Моя мова" декламувала Мирослава Бабак. Також бібліотекарі приготували для дітей відео- та слайд-презентації.
        У районній бібліотеці для дітей учням 5-8 класів було представлено захоплюючу подорож життєвими та творчими стежками відомої української художниці-самоучки Катерини Василівни Білокур. Діти не лише послухали про талановиту жінку, а і переглянули експозиції її неймовірно красивих картин.
          В усі часи мистецтво знаходило шлях до серця кожної людини та сіяло в ньому зерна любові, добра та миру. І саме такі заходи допомагають дітям відчути світ духовного і прекрасного.