четвер, 5 березня 2015 р.

Довіку матінку шануйте


   Відшуміла зима лютими морозами, відхурделила свіжими віхолами, а на зміну їй прийшла чарівна, звабно-принадна красуня – весна. Саме вона увібрала в себе одне з найкращих, найсвітліших свят – 8 березня. В цей день ми вітаємо жінку, від якої пішло все прекрасне на землі. Тож напередодні святкувань, 3 березня, учні 6-Б класу Чорнобаївської гімназії вітали із жіночим днем своїх найдорожчих людей на землі – мам. А відбувалося святкове дійство у Чорнобаївській районній бібліотеці для дітей.
     Чудову програму для гімназистів та їх мам, підготували провідний бібліотекар Віта Григорівна Бреус та класний керівник Оксана Іванівна Підорван. З любов’ю і ніжністю лунали з вуст дітей віршові привітання. З посмішкою та слізьми радості слухали матусі пісні на свою честь. Вразили їх також зачитані вчителем творчі роботи, у яких діти вдало підбирали найкращі слова, найтепліші епітети про своїх найрідніших. Несподіванкою для наших героїнь був фотоколаж із їхніми світлинами «Моя матуся».
    Сподобалися всім розіграна сценка та гумористичні частівки у виконанні хлопців. Цікаву і хвилюючу відео та слайд-презентацію всім присутнім подарувала бібліотекар Віта Григорівна, також вона розважила учасників заходу різноманітними конкурсами і вікторинами.
Завершальною частиною свята були подарунки мамам – власноруч виготовлені дитячі листівки, а також частування солодощами. З радісними емоціями залишали гості районну бібліотеку. І це приємно, адже добра на світі стало більше.
    Тож нехай, не зважаючи ні на що, цей весняний день завжди дарує всім любов, радість, тепло сонячних променів та ніжність перших весняних квітів.
   Відшуміла зима лютими морозами, відхурделила свіжими віхолами, а на зміну їй прийшла чарівна, звабно-принадна красуня – весна. Саме вона увібрала в себе одне з найкращих, найсвітліших свят – 8 березня. В цей день ми вітаємо жінку, від якої пішло все прекрасне на землі. Тож напередодні святкувань, 3 березня, учні 6-Б класу Чорнобаївської гімназії вітали із жіночим днем своїх найдорожчих людей на землі – мам.