вівторок, 30 червня 2015 р.

Бібліотека українського воїна


Нещодавно до Чорнобаївської районної бібліотеки завітали гості – бійці батальйону «Донбас» та голова громадського формування «Народна самооборона» Анатолій Гичка. Приводом до зустрічі стали зібрані мешканцями Чорнобаївщини книги в рамках Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна».


     Акція ініційована Міністерством культури України для підтримки бойового духу та патріотичного виховання українських військовослужбовців. У ході проведення Акції бібліотекарями районної та сільських бібліотек будуть прийматися та передаватися до бібліотек військових частин Збройних Сил України кращі зразки вітчизняної та світової художньої літератури в перекладі українською мовою, науково-популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних сил.
     Бібліотекарям було дуже приємно спілкуватися із військовослужбовцями, які з радістю прийняли скромний дарунок від Чорнобаївчан. 82 книги історичної та художньої літератури, детективи та пригодницькі твори будуть передані до Штабу допомоги пораненим бійцям окремого батальйону спеціального призначення «Донбас» та іншим підрозділам (обласна лікарня ім. Мечнікова, м. Дніпропетровськ).
     Акція продовжується протягом усього року. Тож запрошуємо всіх небайдужих передати до районної та сільських бібліотек книги, які будуть потрібні нашим військовим на передовій, у військових та учбових частинах, у шпиталях.
Чорнобаївська центральна районна бібліотека
Телефон для довідок 2-35-39