понеділок, 5 жовтня 2015 р.

Подорож у минуле



Чергове засідання клубу ветеранів «Зустріч», який діє при Чорнобаївській районній бібліотеці, відбулося у незвичайній атмосфері.  Цього разу відвідали вони краєзнавчу світлицю, дбайливо створену руками господаря Анатолія Миколайовича Гички,  і були у захваті від побаченого.
            Адже ніхто з ветеранів навіть не уявляв, що така краса є у Чорнобаї. Тут поєднався колорит кількох епох:  дивовижні колекції українського посуду, господарських предметів, рушників, килимів, музичних програвачів, приладів, апаратів, тогочасних технічних див, музичних інструментів, програвачів, грамофонів – всього не перелічити. Вражали малюнки на стінах та вироби з дерева, які Анатолій Миколайович вирізьбив сам та оздобив свій музей.
          Тому кращого місця і не знайдеш для проведення ретро-вечора, який підготували бібліотекарі для ветеранів селища. А вже на святі і ретро-пісень наспівалися, і танці згадали, і улюблені телепередачі переглянули, і фільми молодості подивилися.
          Тож наші гості почерпнули багато цікавої інформації, примножили власну духовну спадщину, надихнулися прекрасним, вшанували народні традиції та здійснили уявну подорож у таку далеку і таку хвилюючу країну молодості.
            Ветерани клубу та бібліотекарі щиро вдячні Анатолію Миколайовичу за гостинність та його вклад у розвиток і збереження народних традицій рідного краю.