четвер, 3 грудня 2015 р.

Відкриймо серце для добра


З нагоди міжнародного дня інвалідів 3 грудня у приміщенні Чорнобаївської районної бібліотеки було проведено спільне засідання клубів ветеранів війни і праці «Зустріч» та обдарованих жінок-інвалідів «Розрада».


Гостей привітали заступник голови Чорнобаївської районної державної адміністрації Стилик Валентина Борисівна та заступник начальника управління соціального захисту населення Наталія Борисівна Крупенко.

Представники влади зауважили, що доброта і милосердя - два крила, на яких тримається людство, що ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги.

Теплими та зворушливими словами розпочали зустріч ведучі, працівники районної бібліотеки. Побажали всім доброго дня й висловили впевненість, що наше життя, наші кожні день за днем будуть, дійсно, добрими, якщо ми будемо проявляти уміння співчувати іншій людині, відгукнутися на її горе, яке може спіткати кожного з нас.

Учасники заходу переглянули відеоролик «Відкриймо серце для добра», мали змогу послухати вірші, які прочитала місцева поетеса Віра Тараненко та талановита майстриня, Наталія Ляпкало із с. Придніпровське. Музичним дарунком звучали пісні у виконанні учениці музичної школи мистецтв Ані Шепель та працівника РБК Романа Ковби.