середу, 2 березня 2016 р.

Свято весни


З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Жінка виступає берегинею роду, миру, злагоди і гармонії на рідній землі. Без її підтримки, розуміння, ініціативності та творчої думки неможливі добрі зміни в нашому житті.

Тому до улюбленого свята матусь, бабусь, сестричок в читальній залі районної бібліотеки для дітей бібліотекар Віта Григорівна Бреус спільно з учнями 5 – Б класу ЗОШ № 1 та класним керівником Наталією Володимирівною Кулик напередодні Міжнародного жіночого дня підготували свято "Нехай в віках живе крилате, благословенне слово - мати ". Розпочалося воно з традиційних привітань. Найприємнішою із прикрас свята були дитячі світлини мам. Адже діти потай від них принесли ці фото до бібліотеки. Скільки було здивування і радості від побаченого.

У програмі свята було все: гарно прикрашена зала, ігри, конкурси, вітальні слова та пісні присвячені мамам, бабусям, а також хлопчики привітали своїх однокласниць та вручили їм подарунки.

Завершилося свято солодким частування, фото на згадку, побажаннями, щоб діти шанували своїх матусь, любили їх, щоб завжди пам’ятали, про те, що жінки – берегині родинного вогнища, яких треба любити і поважати.