пʼятницю, 24 березня 2017 р.

День професійного спілкування в Малобурімській сільській бібліотеці

24 березня в Малобурімській сільській бібліотеці відбувся День професійного спілкування, приурочений урочистому відкриттю Тижня дитячого та юнацького читання «Книга скликає друзів».

Щирими вітаннями та чарівною українською піснею зустріли бібліотекарів району на порозі закладу культури юні читачі сільської бібліотеки. Голова Малобурімської громади Валерій Михайлович Тертишник ознайомив присутніх із історією села та його сучасним життям, презентував діяльність закладів культури. Приємно було чути, що бібліотека для сільської громади не на залишковому місці – в попередні роки щорічно виділялись кошти: проведені ремонтні роботи, замінено вікна, для Інтернет-центру (створеного за програмою «Бібліоміст») придбано третій комп’ютер та електроконвектор, килимові доріжки. В минулому році на поповнення фонду та передплату періодичних видань виділено 5 000 грн. 

Сільський бібліотекар Ганна Миколаївна Телюк презентувала діяльність свого закладу. 

Цікавою для бібліотекарів пройшла професійна година-діалог «Бібліотека та інтелектуальний розвиток дітей та юнацтва», де обговорювались питання впровадження інноваційних технологій в роботу з підлітковою категорією читачів. 

Другою частиною заходу стало урочисте відкриття Тижня дитячого та юнацького читання для старшокласників місцевої школи.