понеділок, 6 березня 2017 р.

Жінка… Весна… Квіти ... Кохання… Життя ...

«Жінко, ти завжди велична!» під такою назвою 2 березня в центральній районній бібліотеці відбулося святкове весняне засідання клубу «Зустріч».

Ведучі свята В. Бреус та В. Горбенко розпочали захід розповіддю про весну, про жінку. Дійсно з приходом весни приходить свято кохання, весни, а ще свято Жінки.

Всіх присутніх бібліотекарі ознайомили з історією свята 8 Березня, а також як відзначають це свято в різних країнах світу. На заході пролунали легенди й притчі про кохання, про жінок.

Жінки можуть усе. Але ким би не були вони, які б рекорди не встановлювали, вони завжди залишаться жінками. Одвічно стоять поряд слова: жінка-мати, жінка-сестра, жінка-дружина, розрадниця, кохана, єдина. А як багато може досягти жінка завдяки своїй чарівності, кмітливості, хитрості, завдяки своєму розуму. І ми ще раз переконались, переглянувши відеоролик.

З великою увагою прослухали гумореску Павла Глазового ««Повернувся Кузьма з роботи», яку виконала незмінний декламатор віршів, гуморесок, учасниця всіх засідань Лідія Голиш.

А працівники районної бібліотеки А. Кулик та В. Квітка майстерно відтворили спілкування двох кумів ,створивши веселий настрій у присутніх.

На святкування завітали гості – селищний голова А. Мірошниченко та голова районної організації ветеранів В. Момот. Вони привітали всіх жінок зі святом , подякували за активну участь у громадському житті селища та побажали залишатися красивими, ніжними, чарівними.

Зі святковими вітаннями перепліталися різні конкурси.

Всі присутні, отримавши від свята масу позитивних емоцій, щиро дякували його організаторам.

Ведучі побажали всім любові – в ній сила людини ! Здоров’я із дзвінкої криниці, хліба запашного з української пшениці, рум’янців від калини, щоб були у настрої кожної днини. Нехай сонечко сяє привітно, квіти всміхаються рясно, а роки будуть щасливі й прекрасні ! Учасники клубу підготували собі гарні святкові смаколики, тож за святковими столами ще довго лунали вітання, комплементи, пісні вже у виконанні самих учасників клубу…