понеділок, 20 березня 2017 р.

Калиновий цвіт


З народженням нової книги «Калиновий цвіт» щиро привітали земляки поетесу Лідію Науменко з с. Малі Канівці.

Презентація першої власної поетичної збірки Лідії Науменко «Калиновий цвіт» зібрала односельців та численних гостей в сільському клубі. Л. І. Науменко – лауреат літературно-мистецької премії ім. М.Старицького, неодноразовий переможець та лауреат багатьох літературних конкурсів, співавтор збірок «Поети Черкащини» та «Ходила доля по орбіті». 

Сільський бібліотекар Н.І.Савченко та працівники центральної районної бібліотеки організували цікаву та незабутню зустріч з поетесою. Щиро і зворушливо звучали для присутніх поезії у виконанні автора, бібліотекаря с. Журавлине К.І.Боровської та односельчанок О. Редько, К.Міценко, Д. Бреславської, членів літературної вітальні «Журавка», що діє в сільській бібліотеці. 

Особливі слова подяки Лідії Іванівни адресовані директору СТОВ «Канівці» Миколі Олександровичу Цвєтухіну, якому авторка завдячує книгою.

З вітальними словами звернулись начальник відділу культури і туризму РДА С. С. Шаповал та колега по перу Л. І. Прядка-Томенко, щиро бажали творити і надалі численні пошановувачі її творчості жителі громади – Н.К.Савченко, голова ветеранської організації Г. М. Нештап, О. Січкар та інші.