середу, 28 лютого 2018 р.

Учасники клубу "Зустріч" вшанували героїв Небесної Сотні

   
Вшанували героїв Небесної Сотні і учасники клубу ветеранів праці "Зустріч", який діє при районній бібліотеці для дорослих. Героїко-патріотична година "Сотня Небесна хай в небо злетить, свічка скорботи у душах горить" видалася насиченою, цікавою і водночас болючою, адже  трагічні події на Майдані 2014 року не можна згадувати без сліз і жалю.
   Учасники мали змогу переглянути виставку-спомин "На майдані долі воскресає воля". Бібліотекарі розповіли присутнім історію Революції Гідності, ознайомили із матеріалами книги "Я з небесної сотні" Марка Рудневича, підготували відео- та слайд-презентацію. 
    До глибини душі вразили гостей проникливі вірші Віри Степанівни Тараненко про воїнів Небесної Сотні. 
       Та найбільш запам'яталася присутнім розповідь учасниці революції, жительки с. Велика Бурімка Семакіної Галини Іванівни. Ця відважна жінка пробула на майдані з листопада 2013  до лютого 2014 року. І своїми жахливими спогадами поділилася із ветеранами.  А вони в свою чергу виконали пісню-дарунок для гостей "А мати сина жде". 
         Трагічна сторінка історії нашої держави нікого не залишила байдужим. Пам'ять про загиблих завжди зберігатиметься в наших серцях.