понеділок, 21 травня 2018 р.

Калейдоскоп улюблених фільмів


Результат пошуку зображень за запитом "кіно"17 травня в Чорнобаївській районній бібліотеці відбувся семінар голів ветеранських організацій району, на якому працівники бібліотеки поділилися досвідом роботи з людьми похилого віку та провели показове засідання із учасниками клубу ветеранів «Зустріч»
Тему обрали просту і цікаву: «Калейдоскоп улюблених фільмів». І поринули присутні у чудовий і різноманітний світ кіно разом із незвичайними ведучими – Кайдашихою, Пронею і Голохвастовим.  Змістовні розповіді про талановитих  культових режисерів та їх відомі кіношедеври поєднувалися із цікавими відеороликами про найвідоміші і найулюбленіші фільми. Несподіваним був візит царя із кінофільму «Іван Васильович змінює професію» та Попандопала із кінофільму «Весілля в Малинівці». Всі ролі виконували як працівники бібліотеки, так і члени клубу.
  Під час заходу були нагороджені активні дописувачі газет «Світлий шлях» та «Наше Слово». Головний редактор газети «Світлий шлях», Людмила Ляпкало, вручила нагородженим книгу Лілії Прядки-Томенко «Долина червоних маків», яка описує події на Сході та наше нелегке сьогодення.

Зацікавила гостей книжкова виставка «Життя книг на екрані». Також бібліотекарі підготували для учасників семінару викладку матеріалів про діяльність клубу ветеранів «Зустріч», який наступного року святкуватиме своє десятиріччя від дня заснування.  
Родзинкою свята стали щирі пісні від представників Іркліївської ОТГ – художнього керівника будинку культури Олега Волошина та директора Іркліївського БК Олега Корнієнка.   
Кожен переглянутий фрагмент залишив незабутнє враження в душі всіх, хто завітав на таку душевну та затишну зустріч.