вівторок, 28 листопада 2017 р.

Загальносистемний День творчої ініціативи "Пишаюся своєю бібліотекою"

 На базі Тимченківської та Богодухівської сільських бібліотек-філій відбулися кущові засідання загальносистемного Дня творчої ініціативи «Пишаюся своєю бібліотекою», на яких бібліотекарі ділилися власним досвідом роботи, знайомились із інноваційними формами роботи та галузевими онлайн-ресурсами.
Під рубрикою «Пишаюся своєю бібліотекою» представлено візитівки Малобурімської, Тарасівської, Лукашівської, Новоук- раїнської бібліотек. Бібліотекарі презентували свою діяльність у рубриках: «Професія «Бібліотекар»: ініціатива, творчість, фантазія» (Червоногірська, Великоканівецька СБФ), «Бібліотека – територія дитинства» (Москаленківська, Григорівська СБФ) та «Фотовернісаж: пропоную свій досвід» (Придніпровська, Красенівська СБФ). 
 Тетяна Дзюба (Тимченківська СБФ) представила відео-звіт «Сільська бібліотека як загальнодоступний інформаційний центр: співпраця з громадою, успіхи та перспективи». 
Віра Матяш (Лящівська СБФ) підготувала слайд-презентацію «Бібліотека – сходинка у світ знань».
З методикою проведення інноваційної літературної гри ознайомили бібліотекарі Староковрайської, Мирненської та Новоселицької книгозбірень. 
В рубриці «На гостину до бібліотеки» творчий звіт про роботу клубів за інтересами представили Кліщинська та Вереміївська СБФ.
  Учасники Богодухівського засідання отримали прекрасні враження від знайомства з місцевою церквою та отцем Михаїлом, сільським краєзнавчим музеєм та картинною галереєю. На завершення заходу присутні переглянули поетично-музичну відеопрезентацією «Осіннє танго» бібліотекаря Мирослави Міняйло.