понеділок, 12 листопада 2018 р.

Талановиті і перспективні працюють в Чорнобаївській бібліотеці

  11 вересня в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Шевченка відбувся конкурс професійної майстерності «Талановиті та перспективні» молодих бібліотекарів Черкащини. 
     
       Учасники представляли себе як професіоналів в рамках діяльності бібліотечних закладів та в житті громади, знайомили зі своїми захопленнями.
    Кожен учасник продемонстрував відеопрезентацію-візитівку «Я і моя бібліотека», ознайомив присутніх з «Діловим автографом», де відобразив свої професійні досягнення, презентував улюблену книгу. Поєднання традиційної професійної діяльності та проявлення фантазії і винахідливості відбулося у творчому випробуванні «Бібліотекар-віртуоз» (вирішення непередбачуваної бібліотечної ситуації) та в конкурсі-хобі «Книжкові берегині – на всі руки майстрині».
     За підсумками фінальних випробувань переможцем конкурсу стала Лариса Келт, завідувачка відділом інформаційних технологій Чорнобаївської районної бібліотеки, яка показала високі досягнення у бібліотечній діяльності та належний рівень професійної компетентності. Дієву підтримку у конкурсних випробуваннях наша конкурсантка мала від групи підтримки колег та друзів і за творчі завдання була нагороджена щедрими оплесками учасників зібрання.
       Бібліотекарі Чорнобаївщини щиро вітають колегу з перемогою і бажають нових творчих досягнень і злетів!