вівторок, 27 вересня 2016 р.

Спорт – шлях до миру, розвитку, здоров’я, дружби та успіху

Спорт – здоровя, сила духу і краса, саме під такою назвою працівниками дитячої районної бібліотеки проведено олімпійський урок для учнів середніх класів місцевої гімназії. Бібліотекар розповіла про історію Стародавніх Олімпійських ігор, про спортсменів – земляків, які завойовували золоті, срібні та бронзові медалі.




Сьогодні здоровий спосіб життя стає все більш популярним у нашому суспільстві, і це не просто данина моді, а бажання людей різних поколінь зберегти молодість і здоров'я. Присутні учні мали можливість переглянути презентацію та виставку літератури: «Спортивні миттєвості»

Підводячи підсумок уроку, бібліотекар сказав, що ви отримали нові знання, дізнались про те, скільки необхідно докласти сил, здійснити важкої щоденної роботи для того, щоб завоювати медаль, особливо – олімпійську. Пам’ятайте, у кожного є своя олімпійська сходинка, своя олімпійська висота, і щоб її досягти потрібно мати велике бажання, віру у свої сили і щоденно докладати зусиль для здійснення своєї мрії. Бажаю кожному із вас обов’язково її досягти!